Tečaj ruščine za slovenske otroke in najstnike

Ruščina že v osnovni šoli ali gimnaziji – zakaj pa ne?

Želite, da bi se vaš otrok učil ruski jezik? Si v gimnaziji ali na koncu osnovne šole in bi se rad dopisoval z ruskimi prijatelji preko družabnih omrežij in spremljal ruski youtube? Pišite nam za individualne tečaje ruščine!

tečaj ruščine-compressed

Ruščino ponujamo za otroke in najstnike od 5. do 18. leta starosti. Tečaj smo zasnovali tako, da se bo vaš otrok počutil sproščeno in mu učenje ne bo predstavljalo prevelikega napora. Na 30-urnem tečaju se bo otrok spoznal z ruskim jezikom in zanimivo ter pestro rusko kulturo. Tečaji so starostno prilagojeni in razgibani. V ospredju bo igriv način spoznavanja ruskega jezika in kulture, tako bodo najmlajši na urah uporabljali lutke, glasbila in druge pripomočke, ravno tako pa bo z interaktivnimi vsebinami popestren pouk za starejše otroke in najstnike. Naš cilj je, da otroci jezika učijo na čimbolj naraven način, tako kot materni jezik. V ospredju je komunikacija brez odvečne slovnice. 

V Veseli dRuščini imamo več kot 10-letne izkušnje pri poučevanju otrok. Vemo, da je pri otrocih še posebej pomemben pristop, zato imajo vsi naši učitelji izkušnje na tem področju. Zavedamo se, da je še posebej pri majhnih otrocih pomembno, da je njihov prvi stik s tujim jezikom sproščen in motivirajoč. Vsebine na tečaju so zasnovane tako, da poleg znanja tujega jezika pripomorejo tudi pri razvoju osebnosti in spoznavanju pozitivnih človeških vrednot.

Znanje ruščine bo otrokom zagotovo prišlo prav tudi kasneje, odprlo se jim bo široko mednarodno okolje, marsikomu pa bo pomagalo tudi kasneje pri zaposlovanju.  

Igriv in komunikativen pristop

Spoznavanje ruske kulture

Izkušeni učitelji

Informacije o tečaju

Za več informacij in prijavo lahko pokličete na našo telefonsko številko +386 41 681 015 ali pa nam pišete na info@ruskasola.si.